Hvad er vores åbningstider?

Godt og vel året rundt! Vi lukker et par dage omkring jul, men dét er dét, og vi har normalt åbent på alle helligdage. Køkkenet er åbent hver dag fra kl. 11:00 til kl 23:00 (fredag & lørdag er køkkenet åbent til kl 24:00). Vores café er åben mandag til fredag fra kl 08:00 hvor vi serverer varme drikke, hjemmelavede muffins, friskbagt brød og hjemmelavede snacks.

Tager vi imod reservationer?

YEP! Vil du reservere senere samme dag, anbefaler vi at du gi’r os et kald på +45 22 27 58 98, gerne før kl. 17:00.

For fremtidige bookninger skal du sende os en email på info@mother.dk med din forespørgsel. Hvis du vil være sikker på et bord, især i populære/travle tidsrum og på travle dage, burde du reservere mindst et par dage i forvejen. Vi tager normalt ikke reservationer over telefonen – vi foretrækker at få en email, så vi begge har det på skriftJ.

Behøver jeg at booke på forhånd?

Ikke nødvendigvis! Du er altid velkommen til bare at møde op. Måske har du fået at vide, at vi ikke tager imod flere bookninger, og at du bare skal komme forbi? Hvis vi har et ledigt bord er det dit, især hvis du kommer tidligt på aftenen eller venter til lidt senere, efter kl. 20:00. Der er måske plads på et langbord for eksempel.

Er der ikke mulighed for et bord lige med det samme, kan vi skrive dig på ventelisten, der normalt bevæger sig ret hurtigt. Så er det op til dig, om du har lyst til at vente i vores lille cocktailbar eller måske udenfor med et glas, hvis vejret arter sig. Når vi skriver dig på ventelisten, giver vi dig samtidig vores bedste gæt på, hvor lang ventetiden bliver (husk dog, at vi alle blot er mennesker…). Så kan du selv beslutte, hvordan du vil tilbringe ventetiden. Vi tager normalt ikke imod bookinger efter kl. 19:30, så vores gæster kan have friheden til blot at komme forbi og stadig få et bord. Vores motto er, at vi nok skal finde plads til alle;).

Kan jeg booke et bord på terrassen udenfor?

Grundet det omskiftelige danske vejr tager vi ikke imod reservationer til bordene udenfor – her gælder først til mølle. Bordene udenfor er beregnede til at dele, så vær venligst åben for dét. Vi har også markiser, der dækker omkring halvdelen af bordene, mens resten er overgivet til vejrgudernes humør på godt og ondt

Hvad med dén brunch, jeg har hørt om?

Vi serverer en brunch-buffet hver lørdag, søndag & alle helligdage fra kl. 11:00 til 15:00. Under brunchen tilbyder vi ikke andre menuer. Vi har to seatings; kl. 11:00 og igen kl. 12.30 som vi tager bookings for, men derefter er det bare freestyle og at komme forbi – morgenhår er tilladt!

Vores brunch er stillet op som buffet, hvor du kan vælge mellem et frisklavet og –skåret udvalg af oste, charcuteri og massevis af friske og fyldige salater og andet (fx ovnstegte grøntsager, tonno e fagoli, pastasalater, linser, caprese og så videre), og der vil selvfølgelig også være et par af vores berømte surdejspizzaer.

Der er også et separat ”morgenmadsrum”, hvor du kan vælge mellem hjemmebagte muffins, frugt, müesli, yoghurt, friskbagt brød, Nutella etc. samt forskellige juicer og mineralvand.

Prisen er 175 kr. per person (inkl. juice og mineralvand). Har du børn med, er prisen en lidt anden:

Fra 0-3 år er gratis

Fra 4-7 år er prisen 60 kr.

Fra 8-12 år er prisen 85 kr.

Hvad med større grupper?

Som de fleste restauranter har Mother også en booking-politik, når det gælder større grupper (7 eller flere). Her gælder det, at hver gæst skal bestille mindst to retter, hvilket normalt svarer til et beløb på omkring 200 kr.

Vi har et begrænset antal af større borde, som bliver fyldt op hurtigt, så vi anbefaler at reservere. Tidsrummet for disse borde er fra kl. 18:00 (eller 18:30) indtil kl. 20.30 – eller 20:30 og frem (hvor du så vil have bordet indtil vi lukker kl. 01:00).

Kan jeg bestille takeaway hos jer?

Det er muligt at bestille alle vores retter som takeaway. Priserne er de samme, så vi anbefaler dig altid at spise her i restauranten – så får du din mad så dampende varm og absolut frisklavet som muligt. Vores pizzaer er nemlig ikke så glade for at blive lukket inde i en boks.

Laver I også catering?

Ja, klart. Send os en mail med dine ønsker til info@mother.dk (jo før, jo bedre) og vi fremsender et tilbud og vores forslag.

Hvad med vegetarer?

Vegetarer er selvfølgelig også hjertens velkomne på Mother. Vi har en del retter, der er egnede til vegetarer og vi kan også ”customize” nogle af vores retter og gøre dem vegetariske. Vi kan også imødekomme veganere, selvom udvalget naturligvis bliver lidt mindre. Vores dej er lavet uden mælk og æg og de fleste af vores pizzaer kan nemt laves uden ost.

…og gluten-lette/glutenfrie retter?

Vores hele ti år gamle surdejskultur, som vi baserer alle vores brød og pizzaer på spiser en del af glutenindholdet, så vi betragter selv vores pizzaer som værende ganske venlige overfor glutenintolerante – men de er selvfølgelig ikke egnede for dem med alvorlige gluten-problemer. Vi har dog altid et par valgmuligheder, der er komplet glutenfri, og køkkenet kan også blive kreative på dine vegne og lave en særlig ret netop til dig, men vær venligst opmærksom på, at udvalget stadig er begrænset.

Er børn velkomne?

Jada! Mother er et godt sted at invitere hele familien hen. Vi har ikke en decideret børnemenu, men de fleste børn kan godt lide pizza, og vi kan godt lave (og foreslår normalt) en mindre størrelse til bambini’en. Vi har høje børnestole. Du må gerne amme. Der er (begrænset) plads til barnevogne og klapvogne, og vi har store, brede vinduer ud til vejen, så du kan holde et sikkert øje med barnevognen eller den lille, hvis du bliver nødt til at efterlade dem udenfor

Aperitivo alla Milanese

Vi afholder en aperitivo hver eneste fredag fra kl. 17:00 til 18:00 i vores cocktailbar.

Hér finder du en mindre tag-selv-buffet med en indbydende række af salte snacks og små pizzaer, der er inkluderet i prisen på din første drink: 100kr for en cocktail, et glas øl eller vin eller en sodavand.

Kan vi lave gavekort?

Sagtens, kom forbi Mother og så laver vi én til dig på stedet med dit valgfrie beløb:).