Folk siger, at italiensk mad handler om korrekt brug af gode ingredienser, og det forsøger vi at følge. David er romer og meget passioneret omkring, hvad der er korrekt og hvad der ikke er, og vi bøjer os alle for ham. Autentisk Carbonara, med Guanciale, ikke bacon! Hvem nævnte fløde?! Den rette temperatur til Porchetta? Lunken tilsyneladende… Hvid lasagne ?! Han sætter os på plads!

Hver morgen begynder med at fyre vores ovnen op, stege grøntsager til antipasti og forberede vores daglige udvalg . Et par rustikke alt-i-én retter, der er lavet, spist, og nydt. Vores idé er at holde os til de grundlæggende restaurant principper: Enkle, direkte, hjemlig mad, tilberedt med kærlighed.

Senere på dagen intensiverer vi varmen ovnen og laver mothers surdej pizzaer. Den surdej er en skabning, noget vildt.. Du ejer den ikke, selvom du måske tror det, men den ejer faktisk dig! Lidt ligesom at have en leopard som kæledyr. Det er vores mother.